Hagestue på Stangelandsvegen

Arkitekturperle av en hagestue plassert på fjellskråning med utsikt over vakre Vasshusvika.

År:

2020

Arkitekt:

BRIM Arkitektur

Prosjekt:

Hagestue

Om prosjektet

Utvendig er det tatt bevisste valg basert på varighet og vedlikehold.

Fasadene er kledd med grå royal impregnert kledning levert fra Marnarbruk. Royal kledning har veldig mye bedre råtemotstand en det vanlig kledning har, i tillegg til det har du større intervaller mellom hver gang den må beises.

På taket er det lagt en svart Protan folie som har en glatt overflate som gjør den lett å holde ren samtidig som den har et fint matt utseende. Denne er lagt over en OSB taktro som leder ned til skjulte renner i aluminium. Vinduer og dører er levert av Uldal og med to store skyvefelter kan nesten hele konstruksjonen “åpnes opp” noe som gir stuen god bruksverdi på sommerstid.

Innvendig har det blitt stor vekt på tre som hovedmateriale på vegger og tak. 
Himlingen er kledd med furu finér som er lakkert med to strøk hvitlasering for å gi treverket en lys farge som vil holde seg lenger over tid og unngå at materialet gulner over tid.

På vegger er det brukt glattpanel av furu som er behandlet på samme måte som finéren i taket.

Rundt vinduer og dører både utvendig og innvendig er kledd med en smal ramme for å gi dette et så minimalt uttrykk som mulig.

I gulvet er det lagt varmekabler og det legges opp downlights i himlingen som gir muligheter for bruk av hagestuen året rundt.

Meld din interesse for prosjektet

Vi kontakter deg med detaljer, og tar en uforpliktende prat angående prosjektet.

9 + 2 =

Informasjonen som legges inn i skjema blir brukt for å komme i kontakt med deg, og vil ikke bli brukt i forbindelse med markedsføring eller gitt videre til noen tredjeparter. Informasjonen lagres internt på nettside, og i vår e-post klient på ubestemt tid. Ta kontakt om du ønsker informasjonen slettet.

Relaterte prosjekter:

Enebolig Nordsjøvegen

Enebolig Nordsjøvegen

I slutten av 2020 fullførte vi byggingen av en unik og moderne enebolig på Nordsjøvegen. Etter en lengre periode med søknader fikk vi endelig startskuddet på våren. Kan ikke starte et prosjekt med mye bedre forhold enn dette! Boligen ble satt opp med 8'' bindingsverk...

Rehabilitering av kjeller, Klepp

Rehabilitering av kjeller, Klepp

I 2020 utførte vi en stor kjeller rehabilitering i en bolig bygget senest år 1967 men antas å være eldre.Her innredet og senket vi gulvet i den eksisterende kalde kjelleren som på da værende tidspunkt ble brukt som lagring av rubbel og bit. Kunden trengte bedre plass...

Våre tjenester

Bolig og nybygg

Vi utvikler egne prosjekter, i disse prosjektene finner du både leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Påbygg og renovering

Ombygging og endring av eldre hus for moderne krav til funksjonalitet og kvalitet.

Landbruk og næring

Vi tilbyr rasjonelle og prisgunstige løsninger for isolerte og uisolerte bygg.

Gratis befaring av ditt prosjekt!

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Kontor

Vesthagen 2, 4344 Bryne

Ring oss

Send oss en epost