Bygge terrasse

Vi har kompetansen!

Vi hjelper deg

Bygge terrasse

En flott terrasse øker både verdi og bruksverdi på boligen og gir glede store deler av året. JS Service kan bygge nøyaktig den terrassen du ønsker som passer dine behov, arkitektur og stil. Vi kan hjelpe deg alt fra å tegne terrassen til den er ferdig bygget. Vi ser sammenheng med boligen for å få maksimal utnyttelse. Våre tømmermenn har lang erfaring og nødvendig kompetanse til å påta oss alle oppdrag.

Hva skal terrassen brukes til?
Det er viktig å tenke gjennom bruksområdet til en terrasse. Hvordan skal den brukes, hvor stor skal den være, hvor mye plass trenger jeg, og hvordan er tomten? Det er greit å tenke gjennom møblering, plass til grill og tilkomst både innenfra og utenfra. Plassering er svært viktig og bør være vendt mot sør, sørvest eller vest. Skal tilkomst være fra stue, kjøkken eller soverom avhenger av bruksområde. En terrasse med utgang fra stue/oppholdsrom da det visuelt skaper mer plass.

JS Service hjelper deg slik at terrassen blir bygget etter dine behov. Vi er behjelpelige på å finne den beste løsningen.

Kontakt oss og besøk oss i våre nye moderne lokaler på Bryne for en prat.

Våre tjenester

Bolig og nybygg

Vi utvikler egne prosjekter, i disse prosjektene finner du både leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Påbygg og renovering

Ombygging og endring av eldre hus for moderne krav til funksjonalitet og kvalitet.

Landbruk og næring

Vi tilbyr rasjonelle og prisgunstige løsninger for isolerte og uisolerte bygg.

Vi har bred erfaring fra byggebransjen, alt fra reparasjoner, eneboliger, og barnehager til store landbruksbygg. Som fagmenn søker vi løsninger som er til kundens beste.
KONTAKT OSS
Vesthagen 2, 4344 Bryne
Telefon:51 48 84 00
Åpningstider:Man - Fre / 07.00 - 16.00