Bygge terrasse

Vi har kompetansen!

Vi hjelper deg

Bygge terrasse

En flott terrasse øker både verdi og bruksverdi på boligen og gir glede store deler av året. JS Service kan bygge nøyaktig den terrassen du ønsker som passer dine behov, arkitektur og stil. Vi kan hjelpe deg alt fra å tegne terrassen til den er ferdig bygget. Vi ser sammenheng med boligen for å få maksimal utnyttelse. Våre tømmermenn har lang erfaring og nødvendig kompetanse til å påta oss alle oppdrag.

Pris for terrasse varierer veldig etter ambisjonsnivå og ønsker. Vi passer på å ha dette i tankene når vi sammen med kunde kommer frem til løsninger og forslag. Ta kontakt for uforpliktende befaring og prising/pris av din terrasse.

Hva skal terrassen brukes til?
Det er viktig å tenke gjennom bruksområdet til en terrasse. Hvordan skal den brukes, hvor stor skal den være, hvor mye plass trenger jeg, og hvordan er tomten? Det er greit å tenke gjennom møblering, plass til grill og tilkomst både innenfra og utenfra. Plassering er svært viktig og bør være vendt mot sør, sørvest eller vest. Skal tilkomst være fra stue, kjøkken eller soverom avhenger av bruksområde. En terrasse med utgang fra stue/oppholdsrom da det visuelt skaper mer plass.

Hvordan bygge en terrasse?
Å bygge terrasse er et utrolig spennende prosjekt som kan gi mye glede for beboerne samtidig som det øker verdien på boligen. Noen velger å lage terrassen sin selv – noe som absolutt er mulig. Men ofte er det greit å ha en fagmann med i bildet som kan bistå, komme med løsninger, og hjelpe i prosessen. Hvordan ønsker du å gå frem? Vi hjelper deg uansett hvilken rolle du vil at vi skal ha.

JS Service hjelper deg slik at terrassen blir bygget etter dine behov. Vi er behjelpelige på å finne den beste løsningen.

Kontakt oss og besøk oss i våre nye moderne lokaler på Bryne for en prat.

Kontor

Vesthagen 2, 4344 Bryne

Ring oss

Send oss en epost

Våre tjenester

Bolig og nybygg

Vi utvikler egne prosjekter, i disse prosjektene finner du både leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Påbygg og renovering

Ombygging og endring av eldre hus for moderne krav til funksjonalitet og kvalitet.

Landbruk og næring

Vi tilbyr rasjonelle og prisgunstige løsninger for isolerte og uisolerte bygg.

JS Service er din totalentreprenør på Bryne og omegn.

JS Service er din totalentreprenør innen alt med bolig, påbygg og renovering. Vi tar på oss oppdrag for privat, landbruk og næring m.m., og kan skreddersy løsninger som passer til dine/deres behov. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat.